WWI ServicesDutchEnglish
DienstenProjectenOpdrachtgeversInformatie

Diensten

Systeeminspectie

Controleren van het systeem om de algehele conditie en de afzonderlijke componenten goed te beoordelen. Van deze bevindingen wordt een rapportage gemaakt. Aan de hand van dit rapport wordt, in overleg met u, een reparatie/onderhoudsplan voorgesteld.

Begeleiding van revisie en onderhoudswerkzaamheden

Na de inspectie en rapportage wordt er actie ondernomen om de technische problemen op te lossen of om het noodzakelijk onderhoud uit te voeren. Deze werkzaamheden worden van begin tot het eind begeleid door onze technicus.

Inbedrijfstelling

Zowel bij de eerste ingebruikname van nieuwe apparatuur als bij het opnieuw opstarten na reparatie of onderhoud, is technische begeleiding nodig. Onze technicus begeleidt dit proces en lost waar nodig problemen op.

Uitlijnen

Machines presteren het beste onder optimale omstandigheden. Een slechte uitlijning vermindert de prestaties en kan tot vroegtijdige uitval van de machine leiden. WWI Services kan door verbeteren van de uitlijning problemen voorkomen.

Door een uitvoerige lasermeting bent u verzekerd van snel en nauwkeurig onderhouds- en montagewerk. De mogelijkheden variëren van het uitvoeren van rechtheid, vlakheid en haaksheid tot parallelmetingen. De meet­gegevens worden middels bijbehorende software verwerkt en door ons in een heldere rapportage weergegeven.

Bekijk ons overzicht van specificaties en meetprogramma's.

Detachering

Bij tijdelijke topdrukte in uw organisatie kunnen wij de acute werkdruk bij u wegnemen. WWI Services maakt goede afspraken vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Door detachering van onze vakmensen, kunt u rekenen op een snelle en vakkundige aanpak van voorkomende werkzaamheden. Onze mensen zijn snel inzetbaar bij urgente problemen. Overal ter wereld!

Snel inspelen op de vraag naar vakkundige service

WWI Services is dé technische partner waarop u steeds en snel kunt rekenen, waar u ook bent en wanneer het maar nodig is! Wij zeggen niet voor niets:

WWI Services: "World Wide In action."